MG Agro szerelő sátor a szántóföldön végzett gépjavításokhoz

Forrás: agrotrend.hu

Az argentin MG Agro felfújható sátrakat kínál, a kedvezőtlen időjárási körülmények között (hideg, esős stb.), a szántóföldön elvégzendő – hosszabb időt igénybe vevő - hibaelhárító gépjavítások komfortosabb elvégzéséhez.

 

A felfújható szerelősátrak kétféle (3,9 és 5,4 cm) magassági méretben készülnek, az alapterületük 3,8x6,0 m, vagy 4,8x8,0 m, ill. 6,0x11,0 m lehet, amelybe komplett gépek, traktorok, vagy akár magajáró betakarítógépek is beférnek és elegendő hely található bennük a szerelők mozgásához is. A sátrak a gépek fölé, vagy mellé állíthatók fel és megfelelően rögzíthetők - írja a Profi Magazin.

A sátrakhoz 12 Voltos egyenáramú, vagy 230 Voltos váltóáramú elektromotorokkal meghajtott kompresszorok választhatók, amelyek a sátortartó vázat és a belső terét felfújva alakítják ki a belső teret. A sátorlapok áttetsző, vízhatlan, légzáró ponyvaanyagból készülnek a végükön fóliaablakokkal és bejárati ajtókkal. A felfújható szerelősátor a mezőgazdasági vállalkozások mellett keresett, az építőipari és a szállítmányozást végző cégek körében is.

vissza »
Keresse lapunkat a Facebookon!
Archívum - utolsó megjelent számaink
2020. december
2020. november
2020. október
2020. szeptember
2020. augusztus
2020. július
2020. június