Új pályázatok a minőségi magyar sertéshús népszerűsítésére

Forrás: eu-info

A minőségi magyar sertéshús népszerűsítését támogatja a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága. A Kiváló Minőségű Sertéshús védjegyes, a mangalicahúsból, valamint általában a minőségi sertéshúsból készült termékeket kívánja népszerűsíteni a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága. A közzétett felhívások szerint a sertéshúst népszerűsítő közösségi stand létrehozására, éttermi kóstoltatásra, címke és kiadvány tervezésére, gyártására igényelhető támogatás.

A sertéságazat helyzetét javító stratégiai intézkedések fontos része a sertéshús termékek fogyasztásának növelése. Ennek része a fogyasztói szemléletformálás. A támogatni kívánt tevékenységekkel szeretnénk felhívni a hazai fogyasztók mellett a külpiaci szereplők figyelmét az ellenőrzött és jó minőségű magyar sertéshúsra.

Az egész éves bel- és külföldi marketingaktivitás részét képezik a most meghirdetett pályázatok. A pályázati felhívásokra jelentkező magyar mikro-, kis és középvállalkozások 50-100 %-ig terjedő intenzitású, utófinanszírozott támogatást nyerhetnek projektjeikhez. A most megnyílt pályázati keretek között a címkék és kiadványok tervezésének/elkészítésének esetében összesen 40 millió forint, a gasztronómiai kampány esetében összesen 15 millió Ft, a közösségi stand szervezésének esetében pedig összesen 8,4 millió forint áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. október 10.
A részletes pályázati feltételek IDE kattintva tekinthetők meg. 

vissza »
Keresse lapunkat a Facebookon!
Archívum - utolsó megjelent számaink
2024. október
2024. szeptember
2024. augusztus
2024. július
2024. június
2024. május
2024. április