Digitális asszisztenst fejlesztettek gazdálkodók számára

Forrás: blog.syngenta.hu

A Trinity AgTech szoftvercsomagjának első részét nemrégiben mutatták be: Sandy, az új digitális asszisztens lehetővé teszi a gazdák számára, hogy pontos információik legyenek vállalkozásuk fenntarthatóságáról.

 

A fejlesztők szerint Sandy segít a gazdáknak megtervezni a jövedelmezőség felé vezető utat, optimalizálni a termelésüket és fenntartani az általuk gondozott természeti értékeket.


Sandy feladata a mezőgazdasági termelők támogatása, mivel olyan kihívásokkal is szembe kell nézniük, mint például a vásárlók preferenciáinak változása, vagy a mezőgazdasági piacok bizonytalansága.

 

Az intelligens szoftver alapvető eszközei között szerepel sok minden más mellett a szén-dioxid-kibocsátás és a biodiverzitás felmérése, valamint az állattenyésztési stratégia kezelése és optimalizálása.

 

A megoldást egy több mint 30 tudósból és mérnökből álló csapat fejlesztette ki, a gazdákkal és az ipari szereplőkkel karöltve.

 

A Trinity AgTech ügyvezető igazgatója, Richard Williamson elmondta: „Sandy ideje akkor jött el, amikor a gazdák arra kényszerültek, hogy feltegyék maguknak a kérdést, hogy hogyan alakul ilyen nehéz feltételek közepette a jövőben a vállalkozásuk. Ebben a változásban a gazdálkodóknak lehetősége van jövedelemhez jutni, de ehhez független és hiteles információkra van szükségük.”

 

Elmondása szerint Sandy egy megbízható szoftver, amely a legfrissebb tudományt és technológiát használja, és segíti a gazdálkodókat pénzügyi és környezeti fejlődésben.

vissza »
Keresse lapunkat a Facebookon!
Archívum - utolsó megjelent számaink
2021. december
2021. november
2021. október
2021. szeptember
2021. augusztus
2021. július
2021. június