A gabonatermesztők évindító rendezvénye a Debreceni Egyetemen

Forrás: magro.hu

2019. január 17 -én a Debreceni Egyetemen folytatja rendezvénysorozatát, a KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozatot a szervező Magro.hu mezőgazdasági piactér. Vallják: egy jó kukorica- vagy búzatermesztő folyamatosan képezi magát, tartja a lépést a gabonatermesztés technológiai újdonságaival és tudja, ami tegnap megfelelő volt, az ma már nem biztos, hogy elég, létezhetnek hatékonyabb megoldások. A profi és a kezdő gabonatermesztőket egyaránt várják az egész napos konferenciára.

Keresi a lehetőségét, hogy az új tudást minél hamarabb megszerezze? Szerencsére most könnyű dolga van. A Magro.hu decemberi eseménye igazi szakmai feltöltődést kínál a tavaszi munkálatok megkezdése előtt a 2019. január 17-én a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán.

 

 

A 16 szakmai előadáson rengeteg olyan hasznos információ hangzik el, amit tavasztól a technológiákba építve, garantáltan eredményesebben és hatékonyabban lehet majd termelni. Gyakorló szakemberektől megtudhatjuk például, hogy:
• Miért termelnek nyugaton másfélszer annyi kukoricát vagy búzát hektáronként, mint itthon? Hogyan lehet elérni azt a hatékonyságot.
• Hogyan lehet milliók helyett százezrekből precíziós gazdálkodásra képes eszközünk.
• Mi a globális felmelegedés kezelésének 5 módja.
• Hogyan lehet megokosítani egy gazdaságot.
• Mit és mennyit nyer, aki növénykondicionálót használ.
• Hogyan csökkenthetők a kukoricabetakarítás veszteségei.

 

 

A III. KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat a 2 fő szántóföldi növényünk termesztéstechnológiai újdonságait mutatja be a talajelőkészítéstől a betakarításig. Az agrárszakma kiváló eladói adnak tanácsokat a korszerűbb és hatékonyabb termesztéshez, bemutatják a legújabb tudnivalókat, a legfrissebb kutatások eredményeit és gyakorlatba átfordítható információkat.
Részletes szakmai program és jelentkezés az eseményre:
https://www.magro.hu/konferencia/
Szervező és helyszínadó partnere:

 

 és  
vissza »
Keresse lapunkat a Facebookon!
Archívum - utolsó megjelent számaink
2019. április
2019. március
2019. február
2019. január
2018. december
2018. november
2018. október